Подложки за чаши. Сублимация.

Подложките за чаши са често срещан рекламен продукт.

Те намират приложение в офиси, хотели и ресторанти. На различни събития и работни срещи.
Като продукт за популяризиране на марката ви, те са удобни и практични. Но понякога се налага да поръчате малко бройки, които да използвате на фирменото си събитие. Тогава възниква проблема с изискването на печатниците за големи тиражи. И точно в такива ситуации, ние от Go Media можем да бъдем вашето решение.
При нас можете да поръчате толкова бройки, колкото са ви необходими.

Как се формира цената ли?

Естествено, ние не можем да предложим единична цена като на офсетова печатница с тираж от няколко хиляди броя, но използвайки предварително щанцовани заготовки, не ни се налага изработване на щанцоващ инструмент, който допълнително оскъпява продукта. Също така нашата технология на печат е сублимация, която ни позволява да отпечатваме дори единични бройки, без да се налага предварителна подготовка на плаки за печат и настройка на машината. При нас печата започва с натискането на бутона принт и завършва с отварянето на трансферната преса.

Какво е качеството на печат?

Относно качеството, можем да ви гарантираме, че нашият печат е на много високо, дори на по-добро ниво от останалите печатни технологии. Ние използваме най-висококачествените SubliJet-HD гел-мастила, които гарантират високи резултати, изключително добра покривност и ярки, наситени цветове.

Ето част от нашите продукти, отпечатани на различни повърхности:

  • Подложка-за-чаша-Квадрат-(NDF-gloss)-01
  • Подложка-за-чаша-Квадрат-(NDF-gloss)-02
  • Подложка-за-чаша-Квадрат-(коркова)-01
  • Подложка-за-чаша-Квадрат-(коркова)-02
  • Подложка-за-чаша-Кръг-(коркова)-01
  • Подложка-за-чаша-Кръг-(коркова)-02
  • Подложка-за-чаша-Квадрат-(плат-гума)-01
  • Подложка-за-чаша-Квадрат-(плат-гума)-02

От показаните снимки може да различите три различни повърхности. При първият продукт е премиум бяло - супер гланцово покритие върху материал MDF. Вторият и третият са продукти с каширан картон върху корк, с гланцов финиш. А последният е текстил върху гумена основа.

От примерите се вижда ясно, че мастилата работят върху различни повърхности и структури. Друг важен факт е, че при сублимационният печат мастилото се съединява с продукта и на практика остава вечно в него. Не избледнява и не се напуква с времето.

Ако възнамерявате да организирате фирмено събитие и се нуждаете от рекламни подложки за чаши, можете да се свържете с нас и ние ще ви подготвим оферта в зависимост от материала и количеството.

Comments are closed.