Рекламни услуги

КОПИРАЙТ
Копирайт или рекламно писане. Той е насочен към създаване на идейни текстове за реклами и съдържание на сайтове и е от съществено значение за позиционирането на всеки продукт или услуга. Целта му е да превърне аудиторията в потенциални клиенти. Текстовете трябва да са изградени според правилата на копирайтинга, за да могат да са не просто ефектни, но и ефективни. Правилно написаното послание не само ще отличи продукта ви от този на конкурентите, но и ще се окаже „ключът“, който ще отключи нови нива в продажбите.

ПЕЧАТНА РЕКЛАМА
Графичен дизайн, предпечатна подготовка и печат на рекламни продукти – брошури, дипляни, флаери, листовки, каталози, плакати, постери, визитки, фирмени бланки, папки, пощенски пликове, формуляри, фактури и други.
Голямо разнообразие от рекламни календари – работни, едносекционни, трисекционни, еднолистни и многолистни. Настолни календари тип "Пирамида" и "Делта".  Настолни планери. Джобни календарчета. Календар-бележници с възможност за персонализиране чрез ситопечат, голд печат, сухо преге и други.
Етикети и опаковки за промишлени стоки и продукти. Хартиени, полиетиленови и еко торбички.
Изработване на менюта за ресторанти и заведения. Нестандартни продукти.

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ И СУВЕНИРИ
Рекламни пишещи средства - химикали, моливи, писалки. Рекламни запалки, пепелници, чаши, стенни и настолни часовници. USB флаш памети, чанти, раници, комплекти за вино и луксозни сувенири.
Брандиране на сувенири – ситопечат, тампонен печат, лазерно гравиране, термо печат.
Рекламен текстил – печат върху тениски, шапки, суитчери, плажни хавлии, халати и др.

ВЪНШНА И ТРАНСПОРТНА РЕКЛАМА
Рекламни светещи и несветещи табели. Обемни букви, неонови и светодиодни реклами. Тотеми, билбордове, видео стени. Брандиране на офиси, магазини, автобусни спирки и бензиностанции.
Транспортна реклама - брандиране на автомобили, автобуси, камиони и други превозни стредства.

ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА
Уеб дизайн - разработване на интернет сайтове и онлайн магазини и поддръжка. Рекламни банери. Facebook реклама. Имейл маркетинг. СЕО оптимизация.

МУЛТИМЕДИА
Рекламни филми и презентации. TV реклама. Радио реклама.