ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ

Защо ни е необходима?

Професионално направената продуктова снимка поражда желание у клиента ви да си купи вашия артикул.

Онлайн магазините стават все по-желано място и начин на пазаруване от потребителите Ви, но те няма да бъдат успешни, ако публикуваните в тях снимки на артикулите са малки, неясни, с лошо качество или изобщо липсват. Дори да нямате Интернет магазин в печатната реклама също ще ви трябват професионално направени фотографии за направа на каталози, флаери, брошури, дипляни, билбордове и др.

Ако вашия бизнес е в сферата на  храните то рекламната и продуктова фотография е неизбежна. Снимката все по-често е първото впечатление, което си създават клиентите за предлаганите от вас продукти. Затова е добре тя да представя продукта Ви по най-добрия начин.

Как се създава Продуктова ФОТОГРАФИЯ?

Продуктовата фотография  се прави обикновено за повече артикули. В повечето случаи това са  ястията от менюто на ресторантите, козметични серии, колекция дрехи и обувки, мебелите и др.

Преди да се пристъпи към самия процес на снимане е необходимо да  се обмисли внимателно кой ще е най-добрият вариант за снимане на конкретните продукти. Всеки обект притежава индивидуални способности за отразяване на светлината, от които зависи каква техника на снимане (обективи, осветление и допълнителните аксесоари като отражатели, софт бокс, чадъри, палатка, предметна маса , фонове и други) ще бъде използвана.

Ако се снимат продукти с участието на фото модели, има допълнителна подготовка, като грим и прически, избор на облекло, обувки и аксесоари. Всичко това от своя страна е свързано с ангажиране на манекени, гримьори, коафьори и друг помощен персонал.

След уточняване на всички детайли и подготовка, съгласно плана, започва самата фото сесия. На всеки артикул се правят по няколко кадъра. От заснетите фотографии се избират най-добрите кадри, които се обработват се със специализиран софтуер. Тази вторична обработка на заснетия материал всъщност превръща снимките в завършен професионален продукт.

Не пропускайте възможността да продавате повече с професионално направени продуктови снимки на вашите продукти. Потърсете ни за да обсъдим вашият проект и да направим вашият бизнес още по-успешен.

Как да поръчате ВАШИТЕ ПРОДУКТОВИ СНИМКИ?

1.    Попълнете формата за запитване в нашия уеб сайт и опишете накратко Вашите предпочитания.
2.    Ние ще се свържем с Вас за уточняване на детайлите и ще Ви изпратим оферта и договор за поръчка.

ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ - Базови цени.

Comments are closed.