Рекламна фотография. Снимачен процес и пост продукция.

Видео представяне на снимачен процес и пост продукция на рекламна фотография

Когато решите да започнете производство, онлайн бизнес или откриване на магазин, неминуемо идва момента в който трябва да покажете вашите продукти на снимки.

Продуктова фотография или снимки за реклама на вашите продукти е средството с което показвате формите, качествата и същността на вашите изделия. Наред с текстовите описания и технически характеристики, продуктовата фото сесия и последващата обработка (пост продукция) вдъхват живот на вашите артикули.

Но за да стигнат снимките до вашите потребители във вида в който искате да ги представите. Да постигнат целите на рекламната ви кампания ще трябва да извървите определен път на подготовка, фото сесия и обработка на заснетия материал.

В този видео филм искаме да ви покажем в сбит вариант процеса на заснемане и обработка на рекламна снимка за онлайн магазин.

Това в общи линии представлява създаването на една продуктова снимка. Разбира се не всички снимки трябва да са задължително с модел. Някои продукти не се нуждаят от представяне с хора. Други се нуждаят от конкретна среда или фон. Всеки подход в продуктовата фотография се определя от самата концепция на фото рекламата, която да се постигне целите на рекламната кампания.

Ако се нуждаете от заснемане на вашите продукти не се колебайте да ни потърсите.

 

Comments are closed.