Брандиране на офиси и магазини

Терминът брандиране на офиси и магазини много точно предава правилния смисъл на този вид реклама – показване на продукта или услугата и вашата търговска марка на видно място.
Витрината на вашия търговски обект дава иформация на клиентите ви както за вашата дейност, така и за целия облик на компанията ви. И ако сте взискателни към визията на вашата марка, не си позволявайте да се отнесете небрежно към декорирането на магазина или офиса ви, защото то е част от корпоративната идентичност на компанията ви.

Кой е правилния стил на брандиране на обекти?

За да стигнете до успешно решение е добре да си дадете отговор на няколко въпроса.
1. Коя е вашата марка и откога сте на пазара
2. Кои са вашите преки конкуренти и в каква близост са те до мястото, което продавате.
3. Ако сте вносители, търговски представители или дистрибутори на други марки, можете да ползвате техните лога, но в никакъв случай не трябва да доминират над собствения ви бранд.
4. Кои са нуждите или ползите, които вашите потенциални клиенти биха купили от вас.

След като знаете какво искате да кажете на своите клиенти е време да потърсите изпълнител. Рекламна Агенция Go Media може да изпълни всички ваши изисквания. Нашата оферта за брандиране включва само висококачествени фолиа, перфофолио и винил подходящи за широкоформатни изображения, отпечатени на висока резолюция и подходящи за външни атмосфени условия. Нашите предложения включват и професионален монтаж.
За повече информация: Телефон 0876111152

Comments are closed.