Услуги

КОПИРАЙТ
Копирайт или рекламно писане. Той е насочен към създаване на идейни текстове за реклами и съдържание на сайтове и е от съществено значение за позиционирането на всеки продукт или услуга. Целта му е да превърне аудиторията в потенциални клиенти. Текстовете трябва да са изградени според правилата на копирайтинга, за да могат да са не просто ефектни, но и ефективни. Правилно написаното послание не само ще отличи продукта ви от този на конкурентите, но и ще се окаже „ключът“, който ще отключи нови нива в продажбите.

ПЕЧАТНА РЕКЛАМА
Графичен дизайн, предпечатна подготовка и печат на рекламни продукти – брошури, дипляни, флаери, листовки, каталози, плакати, постери, визитки, фирмени бланки, папки, пощенски пликове, формуляри, фактури и други.
Голямо разнообразие от рекламни календари – работни, едносекционни, трисекционни, еднолистни и многолистни. Настолни календари тип "Пирамида" и "Делта".  Настолни планери. Джобни календарчета. Календар-бележници с възможност за персонализиране чрез ситопечат, голд печат, сухо преге и други.
Етикети и опаковки за промишлени стоки и продукти. Хартиени, полиетиленови и еко торбички.
Изработване на менюта за ресторанти и заведения. Нестандартни продукти.

ПЕЧАТ
Печат с фото принтери Epson L850 и Epson L1800. Идеални за печат на снимки, картички, фла­е­ри, постери, ка­лен­да­ри, фото книги, албуми и дискове с фо­то­граф­ско качество. Максимален размер на печат 33x110 см.
Печат сублимация с Sawgrass Virtuoso SubliJet HD SG800 (A3) всъщност са оригинални, специално създадени за сублимация системи - машина, мастила и хартия. Работят с висококачествени гел-мастила, които гарантират високи резултати, изключително добра покривност, ярки и наситени цветове и плътно черно. Печата е тип термо трансфер върху текстил, керамика и други заготовки, подходящи за персонализирани подаръци, сувенири и корпоративна реклама. Максимален размер на печат 30x42 см.

ПРОФЕСИОНАЛНО ФОТОГРАФСКО СТУДИО
Разполагаме с професионално оборудване и фото техника за заснемане на портрет, фешън и рекламна фотография, репродукции на картини, индивидуални и групови фото сесии.

ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ
Заснемане и обработване на продуктови снимки за каталози, печатна реклама, Интернет сайтове и онлайн магазини. Продуктова фотография с фото модели. Фотография на бутилки.

ВИДЕО ПРОДУКЦИЯ
Рекламни филми и презентации. Корпоративни видео филми. Музикални видео клипове. Видео за социални медии. Разгледайте нашето портфолио видео продукция.